Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

A számunkra átadott személyes és céges adatokat csak és kizárólag arra használjuk fel, amire azt az adat tulajdonosa rendelkezésünkre bocsájtotta, kivéve azt az esetet, amikor erre jogszabály vagy hatóság eljárás keretében kötelez. Az adatokat gondosan kezeljük, harmadik fél részére át nem adjuk, védjük őket az illetéktelen felhasználástól, valamint csak azokat az adatokat tartjuk nyilván, amelyekre az ügyfél előzetesen felhatalmazást ad, illetve amelyek bizonyos esetekben szükségesek (pl. számlázás, ajánlattétel, hírlevél-küldés).

Bármikor kérhet tájékoztatást személyes adatai kezeléséről, kérheti azok törlését vagy módosítását az alábbi elérhetőségeken: az info@tearosedecoration.com e-mail címen vagy a +36 70 314 1217-es telefonszámon.

Adatkezelési nyilvántartási számunk: folyamatban.

A honlapon publikált tartalmak saját szellemi tulajdonunk, szerzői jogvédelem alatt állnak. Ezek másolása, terjesztése, online vagy nyomtatott reprodukálása az engedélyünk, illetve a forrás megjelölése nélkül jogosulatlan felhasználásnak nyilvánul, amely jogi következményeket vonhat maga után.