Búcsúzunk…

Négy évvel ezelőtt kezdődött a történetünk…

Őszintén szólva az elején azt sem tudtuk, hogy mibe vágjuk a fejszénket, de egy idő után azt vettük észre, hogy amit csinálunk, azt igazán szeretik az emberek. Szeretnek bennünket, szeretik azt a helyet, amit ők csak “csodavilágnak” hívnak.

A Tearose decoration név mögött állók más és más végzettséggel, szakmai irányultsággal rendelkeznek, ennek ellenére bíztunk abban, hogy adottságainkkal, sok tanulással, tapasztalatgyűjtéssel és kemény munkával olyat csinálhatunk, amire felfigyelnek az emberek. Ma már látjuk, hogy ez valóban így is történt. A mindennapokban folyamatosan arra törekedtünk, hogy nálunk kéz a kézben járjon a megnyugtató miliő, a prémium termékválaszték és a kellemes kiszolgálás. Vallásunkká vált, hogy minden, ami tőlünk származik, az saját alkotás legyen, ezért időt, anyagiakat és energiát nem sajnálva az első betűtől az esküvői dekorelemeken keresztül az utolsó fotóig mindent mi terveztünk és készítettünk. Az ötletgyűjtő felületeket nem gyűjtésre, hanem saját munkáink megmutatására használtuk, saját weboldalunkon és Facebook oldalunkon mindig friss információkkal, tartalmakkal szolgáltunk.

Csapatunk hosszas mérlegelés után végül úgy döntött, hogy a kinőtt ruhát nem cseréli nagyobbra, hanem megállunk egy pillanatra, és elővesszük azokat a régi vágyainkat és terveinket, melyeket most kell megélnünk. Ezért a Tearose decoration a hazai tevékenységét megfelelő utód híján 2017. március 12-től megszünteti.
Szolgáltatásaink egy részét idővel külföldre költöztetjük, azonban szalonunk ajtaja még 2017. március 11-ig nyitva áll. Ezen időszak alatt termékeinket és bútorainkat, valamint a megmaradt alapanyag-készleteinket is kiárusítjuk, 30-70%-os kedvezményekkel. Az utolsó napig lehetőségetek van még “Tearose” csokrokat is köttetni. :)

• fix áras termékeink: -10%
• minden egyéb termékünk: -50%
• karácsonyi termékeink: -70%
KEDVEZMÉNNYEL vásárolhatóak meg szalonunkban

Szeretnénk megköszönni Nektek/Önöknek az elmúlt közel 4 évet, mert bizalmatokkal és támogatásotokkal hozzájárultatok ahhoz, hogy szalonunk mára egy igen ismert, jól bejáratott üzlet lett, ahol sokan kedvenc termékeitek közül válogattatok, vagy csak egy fáradt nap után betértetek hozzánk megpihenni, újra levegőt venni. Sokszor Veletek sírtunk, nevettünk, de nem volt ritka, hogy nálunk kötődtek barátságok, munkakapcsolatok.
Bízunk benne, hogy ezen időszak sokatok számára éppen olyan emlékezetes marad, mint számunkra! :)

Szalonunk 2017. február 7-től ismét nyitva tart. Nyitvatartási idő:
kedd-péntek: 9.00-18.00 óra
szombat: 9.00-13.00 óra

Szalonunk 2017. március 12-től zárva tart.

Addig is mindenkit szeretettel várunk! :)

 

995599_590883500982994_351253383_n