Esküvői dekorációinkkal a baricska csárda vendégei voltunk

Március utolsó hétvégéjén dekorációinkkal esküvő bemutatón vettünk részt, amelynek helyszínéül a balatonfüredi Baricska csárda szolgált. Amíg mi a szőlőlugas árnyékában ejtőztünk egy kicsit, és a csodaszép idő mellett a Balaton égszínkék víztükrében és a csárdát körülölelő szőlősorokban gyönyörködtünk, addig a Nagy Napjukra készülő párok a különleges esküvői dekorációinkban.

A kiállításra három, egymástól merőben eltérő stílusú dekorációval készültünk, így mindenki megtalálhatta azt a vonalat, amely mentén elindulhat a Nagy Nap dekorációjának megtervezésében.

Az ódon stílusú esküvői dekoráció sokak tetszését elnyerte, ugyanis nem hagyományos dekorelemeket használtunk fel hozzá. Felmásztunk nagymama kincseket rejtő padlására, leporoltuk a megsárgult könyveket, rábukkantunk egy kuglófsütőre, melyet már jócskán megevett az idő vasfoga, de hasznát vettük még megkopott fa ládikáknak és színes üvegcséknek is. A letűnt korok sötét tónusú tárgyait az élénkpiros boglárkák, valamint a lila színekben pompázó rózsák, magnóliák és hunyorok keltették életre.

esküvő dekoráció_baricska_5

Az elegáns, letisztult stílust a fehér kálákból, tulipánokból, rózsákból és virágzó faágakból álló, nyírfa emelvényen magasodó dekoráció testesítette meg. Szintén az elegancia jegyében kerültek az asztalra nagy fehér gyertyák, az asztal fölé pedig csipkepapíros lampionok, amelyek mindegyike hangulatos fényekkel árasztja el a helyszínt egy nyári estén.

esküvő dekoráció_baricska_6

A bájos stílust felvonultató tavaszi-nyári virágok rózsaszínes, barackos özönét szőlővesszőkből font hatalmas koszorúkkal fogtuk körbe. Erre a koszorúra vékony szalaggal és masnival az ültető kártyákat is rákötöztük, így a vendégek könnyedén megtalálják a helyüket a körasztalnál, és a kártya másik oldalára még néhány kedves gondolatot is írhatnak emlékül az ifjú párnak…

esküvő dekoráció_baricska_10

… mert bizony az asztaldekorációk mellett feltűntek még az adott stílussal harmonizáló székdekorációk, kézzel készített meghívók, ültető kártyák, menükártyák, dobozkák és köszöntőajándékok is.

Az esküvői dekorációkról további fotókat itt találsz.