Rólunk

A Tearose szalonnal nemcsak egy üzletet, hanem egy természetközeli stílust, egy újfajta látásmódot, egy különleges életérzést is megálmodtunk. A Tearose által megtestesített “csodát” azonban nehéz szavakba önteni. Mindezt meglátni és átérezni kell.

Szalonunkba lépve a látogató számára visszaköszön a régi házak tiszta szobájának illata, kopottas bútorainak színvilága és megfakult holmijainak hangulata, melyek mellett az angolos elegancia és a könnyedebb, játékosabb stílus jegyei is jól megférnek. Üzletünk berendezéséhez és dekorálásához a letűnt korok tárgyait új köntösbe öltöztetjük, a hétköznapi eszközöket pedig átértelmezve újra felhasználjuk.

Munkáinkat a természet kincseiből inspirálódva alkotjuk meg. A natúr alapanyagokból végül az újszerű ötleteknek és a szakértő kezeknek köszönhetően születnek meg alkotásaink.

Szolgáltatásaink során a megrendelő igényeit figyelembe véve készítjük el az egyedi virágkompozíciókat, tervezzük meg és alakítjuk ki esküvők, családi és céges rendezvények dekorációját, valamint belső terek látványát. Vállaljuk továbbá esküvők szervezésében való részvételt, a tökéletes helyszín megtalálásától kezdve a dekoratőri munka elvégzésén át egészen a profi fotók elkészítéséig.